Inspiration

Aflast hjernen, få styr på økonomien

(sponsoreret indhold)

Ønsker du også et større rådighedsbeløb hver måned, og syntes det kan være svær at få enderne til at mødes sidst på måneden? Så bør du læse videre i denne artikel, som kommer med tips til hvordan du spare mindst 10 % mere op end du gør i dag uden at du mærker til det i hverdagen.

læg et budget

Noget af de første du skal gøre, er at du skal lægge et budget over alle de ting som du har i udgifter og indtægter. På den måde så får du et overblik over alle de udgifter du har, som måske endda kan overraske dig og som du måske allerede med dette tip kan få fjernet, fordi du bliver gjort opmærksom på noget som du måske havde glemt du betalte til. Måske kan du spare penge på dit bredbånd, eller måske finder du besparelsen på dine forsikringer.

Lav en madplan

Når du har lavet et budget, så skal du husk herefter begynde at koncentrere dig om at optimere den måde du bruger penge på i dag. Når du gerne vil spare op, så er det vigtigt at du eksempelvis ikke bruger alt for mange penge på ting som eksempelvis mad. Mange gange kommer der til at blive brugt mange penge på take away og junkfood som virkeligt koster mange penge.

Med en madplan så kan du let få købt en én gang om ugen, og nøjes med at købe det ind du rent faktisk har brug for. Og det er også lettere at lave mad og mindsker indkøb af take away, hvis du altid har køleskabet fyldt.

Brug cyklen mere

Hvis du begynder at cykle frem for offentlig transport eller bil, så kan du meget hurtigt spare en hel masse penge. Der medfølger også mange andre fordele såsom eksempelvis en masse motion, frisk luft og derudover så vil du også opleve at hvis du starter dagen ud med at cykle på arbejde, så er du mere frisk i løbet af dagen.

Kommentarer lukket til Aflast hjernen, få styr på økonomien