Inspiration

Hold udgifterne nede i din virksomhed…

(sponsoreret indhold)

Hvis man er den stolte ejer af en nyopstartet enkeltmands virksomhed, så handler det i høj grad om at bygge sin indtjening op, men også mindst lige så meget om at holde sine udgifter nede. Nok er der mange ting, du kan trække fra i firmaet, men hav for øje at de jo i det store hele går fra dit samlede overskud. Forskellige brancher har selv sagt forskellige typer af udgifter. Men en af de mest gængse poster i budgettet for alle typer af foretagender er udgift til revisor eller bogholder, en virksomhed kan nemlig kun fungere optimalt, hvis der er styr på regnskabet. Så hvorfor ikke gøre dig selv til virksomhedens bogholder? Hent en faktura skabelon i word og så er du allerede godt på vej. Husk på at gemme alle kvitteringer og bilag, så du altid har styr på regnskabet.

Men det er ikke kun på bogføringsposten, du kan spare penge. Inden du går ud og køber state of the art designer møbler til kontoret, så se lige om du ikke kan finde nogle cool brugte møbler på for eksempel DBA. Og gør dig selv en tjeneste og køb et køleskab og en kaffemaskine til kontoret. På den måde sparer du en overpriced sandwich til frokost, og du slipper for at stå i kø på kaffebaren blot for at spendere 50 kr på en beskeden kaffe latte.

Penge sparet er penge tjent, som et gammelt ordsprog lyder. Noget der i særdeleshed spiller en stor rolle i et beskedent iværksætter budget.

Måske kræver din virksomhedstype også, at du fra tid til anden bevæger dig rundt til møder det danske land. Husk at alt kørsel og udgifter til benzin kan trækkes fra i regnskabet. Så hvorfor ikke oprette et lift på Gomore og få bilen fyldt op med betalende passagerer – det er godt for både miljøet og pengepungen. Husk på at sparsomhed og fornuft betaler sig i det lange løb. Og hvis du får succes med din virksomhed, kan du jo hurtigt nok nå dertil, hvor man ikke længere behøver at vende hver en øre.

Kommentarer lukket til Hold udgifterne nede i din virksomhed…