Inspiration

Sådan forbedrer du din søvn med en kontinentalseng

Vi tager et kig på, hvordan du kan forbedre din søvn med en kontinentalseng.

Det at sove er noget af det vigtigste for ens mentale helbred og ens fysiske ditto. Det er vigtigt, du sover godt, og at du sover igennem, uden at du er vågen i for lang tid.

Hvis du har problemer med søvnen, kan det være en god ide at skifte til en seng, der er bedre. Der er mange, der oplever, at de sover langt bedre, når de skifter seng. Det er forståeligt, for det gør det meget nemmere og bedre at få sovet.

En god ide vil være at skifte over til en kontinentalseng. Det er der mange grunde til, læs mere om kontinentalsenge herunder.

Hvordan kan det være, kontinentalsengen er så komfortabel?

For mange mennesker er en kontinentalseng indbegrebet af en drømmeseng. Det er en sengetype, som kan noget helt specielt. Når du har en kontinentalseng, er du sikret et meget højt niveau, når det kommer til den unikke form for komfort, der hører med. Det særlige ved kontinentalsengene er den højde, de har. De er nemlig langt højere end almindelige senge. Det skyldes de tre lag, der følger med, når du køber en kontinentalseng. Der vil være en boksmadras nederst, en springmadras i midten og dernæst en topmadras. De tre lag gør, at sengen er højere end normale enkeltmadrassenge. Det er også de tre lag, der gør, at der er en enorm komfort, som du sjældent oplever i andre senge. De tre lag er nøje udvalgt til, at du kan dække dine behov. På den måde er du sikret den bedst tænkelige søvn.

Kom tættere på din drømmeseng

Når du skal vælge, hvilken seng du vil have, er der en masse forskellige ting, du skal forholde dig til. Boksmadrassen skal være af en vis kvalitet for at give den optimale effekt. Samtidig skal springmadrassen vælges ud fra din vægt og kropsform. Tommelfingerreglen er, at hvis du vejer under 75 kilo, skal du bruge en fasthed, der er på et mellem-niveau. Hvis du vejer mellem 75 og 95 kilo, skal du bruge en fast fasthed, og hvis du vejer over 95 kilo, anbefales det, at du får en madras, der er endnu mere fast. Samtidig skal der være ekstra fjedrer. Hvis sengen er for blød, kan den skade ryggen, selvom madrassen i sig selv føles rar at ligge i. Det er din kropsform, som har noget at sige, og som spiller en væsentlig rolle i, hvordan sengen skal være. Paradoksalt nok er det sådan, at hvis en seng er for blød, kan det skade din ryg.

Kommentarer lukket til Sådan forbedrer du din søvn med en kontinentalseng