Inspiration

Sådan skaber du tid til træning

De fleste mennesker vil gerne træne mere, end de gør lige nu. Dog kan det være svært at skabe denne tid, hvis man eksempelvis er del af en travl børenfamilie. I denne artikel kan du få tips til, hvordan du får mere tid til træning. 

Træn på skæve tidspunkter

Vil du gerne køre din træning igennem så hurtigt som muligt, kan det være en god idé at træne på skæve tidspunkter. Er træningscenteret tomt, kan det nemlig være lettere for dig at komme igennem din træningsrutine.

På den måde undgår du nemlig kø ved maskinerne eller alt for mange mennesker i omklædningsrummene. Et skævt tidspunkt kan enten være tidligt om morgenen eller sent om aftenen. Det kan også være midt på dagen, hvis du har muligheden for dette.

Omtænk din indkomst

Skal du have mere tid til træning, kan det være relevant at omtænke din indkomst. Kan du tjene penge på en anden måde, kan du nemlig skære ned for timerne på arbejdspladsen. Én af de ting, som du kan gøre, er at investere en del af din opsparing. Denne hjemmeside kan fortælle dig mere omkring investering.

De sidste par år er det blevet mere normalt at arbejde på en anden måde. Eksempelvis betyder erfaringer i mange tilfælde mere end uddannelse. Bliv klogere på dette emne i artiklen her.

Læg en plan

Hvis du skal have tid til at træne, kan det være en rigtig god idé at skrive ind helt præcist, hvornår dine træninger skal ligge. Ofte har man nemlig en tendens til at bruge tid på mindre vigtige ting.

Tager du ikke afsted til træning, vil du sandsynligvis blot se lidt mere TV eller bruge længere tid på din telefon. Selvom det føles som om, at du har travlt, vil du ofte opdage, at du har tid til din træning, hvis bare den bliver skemalagt.

Træn i løbet af dagen

Hvis du er ked af, at du ikke får trænet nok, er det en god idé at indføre noget træning i løbet af din dag. Dette kan du eksempelvis gøre ved at gå eller cykle til arbejde.

Desuden er det en god idé at tage trapperne i stedet for elevatoren. En anden mulighed, som du kan tage til dig, er at have nogle håndvægte liggende. På den måde kan du lave nogle øvelser, mens du laver mad eller skriver mails. Ved at være kreativ kan man få trænet meget i løbet af en dag.

Kommentarer lukket til Sådan skaber du tid til træning