Inspiration

Sådan får du overskud til at træne

Mange mennesker slår sig selv oven i hovedet, fordi de ikke får trænet så meget, som de gerne ville. Det kan være svært at komme ind i den gode vane, men der er visse værktøjer, som du kan benytte. På den måde får du forhåbentlig lettere ved at komme afsted. 

Hvad er dit mål?

Inden du for alvor kommer i gang med at træne, er det en god idé at sætte dig et mål. Hvis du har et mål, kan du nemlig være tilfreds, hver gang du opfylder målet. Dette giver dig en mulighed for at slappe af, og lade vær med at tænke, at du hele tiden bør træne mere og hårdere.

Et mål kan for eksempel være, at du skal træne et vist antal gange om ugen. Hvis du holder af en speciel sportsgren, som eksempelvis løb, kan en målsætning ligeledes være, at du skal løbe et vist antal kilometer om ugen.

Få styr på økonomien

Økonomi kan være rod til rigtig mange bekymringer. Hvis du har mange andre ting, som du tænker på, kan det være vanskeligt at finde overskuddet til at træne. Derfor kan det eksempelvis være en idé at få et overblik over din økonomi. Her på siden kan du blive klogere på investeringer.

Vil du gerne undgå, at den opsparing, som du har stående i banken, bliver mindre værd, er det nemlig en god idé at investere. På den måde bliver din formue ikke på samme måde påvirket af inflation. Læs mere om investeringer.

En håndgribelig plan

Skal du træne mere i den næste periode af dit liv, er det en god idé at lægge en plan. Det kan for eksempel være, at du hver måned skriver ind præcis, hvornår du skal træne, eller det kan være, at du altid træner om mandagen og om torsdagen.

Hvis du får en plan, som du kan følge, vil du opdage, at det bliver meget lettere at få trænet.

Træn med andre

Når det gælder om at holde motivationen oppe, er det altid en god idé at træne med andre mennesker. Det kan for eksempel være, at du finder en træningsmakker, som du træner sammen med.

Har du ikke en træningsmakker, kan det være en god idé at melde dig på et hold. Et hold vil sandsynligvis ligge på samme tidspunkt hver uge og desuden kan du nyde godt af vejledning fra en instruktør. Dette betyder, at du nok vil blive presset hårdere, end hvis du træner selv.

Kommentarer lukket til Sådan får du overskud til at træne