Blog,  Guider,  Inspiration

Har du iværksætterdrømme?

Løvens hule er et populært fjernsynsprogram som viser iværksættere med ambitioner, som prøver at sælge sin gode ide, til en flok velhavende løver. Nogen lykkes med at få en investering med hjem, mens andre må gå hjem uden succes. Hvis du ikke har nået til Løvens hule endnu, så skal du ikke lade dig stoppe af den grund. Måske var det i det nye tiår, du skulle gøre alvor af dine iværksætter drømme. Læs med her, for at komme godt i gang med start-up virksomheden. 

Vigtigheden af at varemærkeregistrere din virksomhed

Som iværksætter har du en ide, som ingen andre har. Du har en vare, som du ved at det er efterspørgsel på, og du brænder efter at komme ud med dit fantastiske produkt. Når man har guld i lommerne, som man gerne skulle have, i en start-up virksomhed, så er det vigtigt at beskytte sine værdier, meget gerne inden du blotlægger dem for hele verden.

Det er derfor en god ide at du foretager en varemærkeregistrering af din virksomhed, gerne så hurtig som mulig. Når du varemærkeregistrerer din virksomhed, så kan nemlig ingen andre virksomheder benytte sig af dine varemærker. Du beskytter dermed dit guld mod at ryge i lommerne på andre. På sigt, når virksomheden bliver en succes, betyder det også at du kan tjene penge på at andre bruger dit varemærke.

Når man, som iværksætter har brugt store dele af sin tid på at udvikle sin ide, og produkter, så ønsker man selvfølgelig selv at være den der høster frugterne, og ikke at en anden stjæler ens modne ideer. Dette undgår du ved at varemærkeregistrere din virksomhed, helt fra startfasen. Hvis du ender op i Løvens hule, så kan du være sikker på at en potentiel investor vil være rigtig glad for at guldet han investerer i, allerede er forsikret imot plagiat.

Kommentarer lukket til Har du iværksætterdrømme?