Inspiration

Motionscykling i udlandet

Efterhånden er der mange cykelbukse-klædte mænd og kvinder, som pryder de danske landeveje. Mange holder af sportsgrene, som kombinerer motion og naturoplevelser. Så hvorfor ikke dyrke dette i udlandet?

En tur gennem Europa

Hvis du har lyst til at tage cykelferien til nye højde, står det dig frit for at sætte kursen sydpå. Der er i princippet ikke noget til hinder for, at du kører på cykel ned gennem Europa.

Skal du køre en tur i denne størrelsesorden, er det en god idé, at du planlægger ruten grundigt hjemmefra. Sæt et mål om, hvor langt du vil køre og søg efter hoteller og vandrehjem du kan sove på, når du er afsted.

Smukke Italien

Hvis du har lyst til at prøve kræfter med bjergkørsel, kan Italien være et fantastisk land at tage på cykelferie i. Her er der nemlig mange ruter, som egner sig til cykelkørsel. Læs mere.

Selvom hele familien er med på ferien, er det ikke sikkert, at alle har lyst til at køre på cykel. Her er Italien et fantastisk land. Der er nemlig noget til enhver smag. Hvis resten af familien ikke vil med ud i bjergene, kan du passende sætte dem af på en restaurant, hvor de kan spise fantastisk pasta og pizza.

Kommentarer lukket til Motionscykling i udlandet