Inspiration

Sov bedre om natten med disse simple steps!

Sover du dårligt om natten? Så kan der måske være mange ting i din hverdag, der ødelægger din skønhedssøvn. Her får du nogle simple steps, som garanterer dig en bedre nattesøvn!

Strukturer din søvn
Sørg altid for at få et minimum antal timers nattesøvn. For nogle er otte timer det magiske nummer, for andre fungerer det med seks. Test det af i et par uger og noter hvornår du føler dig mest udhvilet. Og sørg så for altid at være klar til at gå i seng, så du kan få det antal timers nattesøvn.

Skriv dine bekymringer ned
Det kan være svært at sove, når tankerne kører fuld fart derudaf. Hav en lille notesbog liggende ved siden af din seng og skriv alle de tanker ned, som du har når du ligger dig i din seng.

Få styr på din økonomi
Økonomien kan være én af vores største bekymringer. Hvis du ikke føler at du har nok penge mellem hænderne i hverdagen, kan det være en klokkeklar årsag til, at du sover dårligt. Mange steder har du mulighed for at lån penge billigt og det kan være at det er det pusterum, der skal til for at du sover bedre om natten.

Spis sundt og dyrk motion
En usund livstil er årsag nummer ét til dårlig nattesøvn. Sørg for at få bevæget dig godt i løbet af ugen og undgå at spise usundt.

Kommentarer lukket til Sov bedre om natten med disse simple steps!