Blog,  Guider,  Inspiration

Farvel til sure fødder 

Det er egentlig de færreste af os, der bryder os om vores fødder. Hvis ikke vi gemmer dem væk i sko, så finder vi nogle sokker at gemme dem væk i. Men det skaber også nogle dårlige forhold for vores fødder og tæer at leve under. Fødder skal nemlig have lov til at ånde. Og nu kan du give dine fødder en ordentlig forkælelsestur med et hjemmelavet fodbad. Læs videre og find ud af hvordan. 

Når du står, så står du på dine fødder. Det er dem, der bærer din vægt, og det er også dem, der tager skraldet i form af vabler og vorter. Intet under at de er så sure hele tiden. Nu kan du gøre dine fødder glade igen ved at give dem et bad. For har du nogensinde drømt om få en medalje med titlen: Hjemmelavet Fodbad kan du få det nu. 

Sig hej til glade fødder 

Dine fødder og tæer går igennem en hel del i løbet af sådan en dag. Tænk på de 10.000 skridt, som din læge vil have du skal tage hver dag. Det er 5.000 per fod og 1.000 per tå. Det er ikke så lidt, når det kommer til stykket. Derfor skal du også tage dig godt af dine fødder, og det kan du gøre ved at give dem et bad. Et hjemmelavet fodbad endda.  

Du kan få en masse forskellige salte og sæber, der gør huden blød som en babys. Men det fjerner alle gener og lugte, som dine fødder måske har lidt under i en periode. Det er de færreste, der lugter godt efter en hel dag inde i en sko. Derfor fortjener dine fødder et bad på lige fod med dine hænder.  

Meget mere wellness  

Dine fødder er indgangen for sygdomme i din krop. Derfor skal du være opmærksom på, hvor ofte du har kolde fødder. Hvis det er et generelt problem, kan du nemlig være mere modtagelig over for eksempelvis forkølelse eller influenza. Og i tider hvor vi skal passe ekstra meget på os selv, kan det være en god idé at begynde ved fødderne.  

Et hjemmelavet fodbad giver dig nemlig varmen tilbage i fødderne næsten med det samme. Du sørger for at pleje huden, så fødder står meget stærkere for fremtiden. Du behøver ikke være på frierfødder for at føle, du har frie fødder – du kan bare nøjes med et dejligt, rart og hjemmelavet fodbad. 

Kommentarer lukket til Farvel til sure fødder