Inspiration

Pak dine gadgets væk, når du skal slappe af

Efter en lang arbejdsdag, kan det være fristende at svinge mobilen op af lommen og synke dybt ned i sofaens bløde puder. De bløde puder i sofaen er der ikke noget i vejen med, men hvis du gerne vil give din hjerne en optimal pause, skal mobilen blive i lommen.

Du finder ikke ro med mobilen

Selvom det kan virke afslappende at blive opslugt af mobilen, finder din hjerne ikke ro på denne måde. Din hjerne bliver nemlig i høj grad påvirket af det, der sker på skærmen. Og ikke nødvendigvis på en positiv måde.

Derfor kan det for eksempel være en idé at holde pause fra teknologien, når du er på ferie. Tjekker du hele tiden din mobil, får du nemlig ikke slappet ordentligt af. Læs mere om en ferie uden teknologi.

Alternativ underholdning

Der er rigtig mange, der i mange år har været vant til at ty til mobilen, når de skal underholdes. Derfor kan det være svært at finde ud af, hvad man skal lave, hvis man ikke skal have mobilen fremme.

Vil du gerne underholde dig selv på en måde, som er god for din hjerne, kan du eksempelvis læse en bog, gå en tur, udfolde dig kreativt eller snakke med en god ven.

Kommentarer lukket til Pak dine gadgets væk, når du skal slappe af