Inspiration

En wifi badevægt som måler alt fra fedtprocent til hvilepuls

Wifi badevægt

(sponsoreret indhold)

Vi kender alle sammen til de gamle badevægte, hvor du altid vejede noget forskelligt alt efter, om du vejede derhjemme elller hos andre. For ja, selvfølgelig prøvede du at veje dig hos andre, for du skulle da lige se, om deres vægt var bedre. I disse moderne tider skal du selvfølgelig have en wifi badevægt.

Du fik da din vægt at vide, men herudover kunne du ikke rigtig bruge tallet til noget. Slet ikke da usikkerheden simpelthen var for stor til, at det reelt gjorde en forskel. Heldigvis er det aldrig et problem igen, da du nu har adgang til en wifi badevægt. Men ikke nok med det, du får faktisk en masse informationer, som kan fortælle dig, om du lever et sundt liv eller ej.

Hvis du er ambitiøs med at yde lidt mere i dit liv, har du brug for alt denne information om din krop. Her kan jeg klart anbefale, at du får en wifi badevægt fra Withings WS–50.

Hvad måler Withings WS–50 wifi badevægt?

Den måler alle de vigtige informationer, som du i gamle dage skulle i fitnesscenter eller til lægen for at få målt.

Den måler din fedtprocent, puls, luftkvaliteten og temperaturen i dit hjem. Så måler den selvfølgelig også stadigvæk din vægt.

Det er alle informationer, som er utrolige vigtige for dig, som gerne vil vide lidt mere om både din krop og dit indeklima derhjemme.

Derfor er disse informationer vigtige

Alle informationer spiller en afgørende rolle for din krop.
Vægten Det er den klassiske, som selvfølgelig fortæller dig, om du har taget på eller tabt vægt. Vægt alene har dog sjældent særlig stor interesse, da det kommer helt an på, om du har taget på i vægt eller fedt. Hvis du prøver at tage på i muskler, kan du heller ikke bruge en vægtstigning til det store, da du ikke kan være sikker på, hvad du har taget på i. Derfor kan denne information ikke stå alene.

Fedtprocent Det bringer os videre til din fedtprocent. Mange af os har fået målt vores fedtprocent, da det er en vigtig information, hvis du gerne vil vide,om du bevæger dig i den rigtige retning. Både for mænd og kvinder er fedtprocenten det vigtigste, hvis de gerne vil have synlige mavemuskler.
Fedtprocenten for mænd er typisk 10–18 % og for kvinder ligger den mellem 18–25 %.

Puls Den fortæller dig, om du har lavt eller for højt blodtryk. Engang skulle du til lægen for at få dette at vide, eller have en meget avanceret maskine derhjemme. Nu har du muligheden for at finde mange af disse informationer i dit eget hjem ved at have en wifi badevægt. Det er sgu smart.

Luftkvaliteten og temperaturen Begge dele har kæmpe betydning for dit helbred. Det er ikke sundt at have en dårlig luftkvalitet i dit hjem. Vægten fra Withings WS–50 kan være med til at fortælle dig, om dit hjem har den rette luftkvalitet og temperatur.

Synkronisering Det allerbedste er, at du ikke selv skal holde styr på alle disse informationer. Det hele synkroniseres automatisk enten ved hjælp af wifi eller Bluetooth direkte til en gratis app, som du henter til din Smartphone.

Køb den allerde nu hos Coolstuff.dk

Denne vægt er første skridt til en bedre verden, hvor sundhed rykker ind i private hjem. Frivilligt!

Hvis du har nogle spørgsmål til denne wifi badevægt, er du velkommen til at skrive en kommentar.

Godt helbred derude!