Inspiration

Fitbit Flex er din nye personlige træner

En Fitbit Flex på håndled

(sponsoreret indhold)

Her på 10% mere prøver jeg at finde alle de ting, som kan give dig mere energi i den hverdag, og derfor er jeg vild med alle de nye personlige gadgets, som findes derude. I den sammenhæng kommer vi ikke udenom Fitbit Flex.

Den korte forklaring er, at Fitbix Flex er din peronlige træner, som hjælper dig med at være optimal i din hverdag. Den fortæller dig, om din søvn har været god. Den fortæller dig dit kalorieindtag og forbrænding. Den fortæller dig, om du har bevæget dig nok.

Ja, den kan alt, som en fysisk personlig træner også ville kunne. Den er bare meget mindre, og du kan have den på dit håndled. Desuden gider du nok ikke at have din personlige træner med i seng. Som udgangspunkt i hvert fald.

Hvordan bruger jeg fitbit flex?

Spørgsmålet er nærmere, hvordan du ikke bruger den. Hvis du følger med i sundhedsdebatten herhjemme, vil du allerede kende til alle de ting, som de siger, at vi skal være bedre til. Gå mere. Spis mindre.

Med den lille fitbit flex på dit håndled, vil du hele tiden have din personlig træner med. Den er virkelig simpel at bruge. Du tager den bare på dit håndled, og så vil den løbende fortælle dig en masse informationer om din hverdag.

Alt data synkroniseres til Fitbit.com, hvor du opretter en profil. Desuden kan du også hente en gratis fitbit app til din smartphone, og på den måde kan du lettere følge med i, hvordan det skrider frem. Jeg vil klart anbefale, at du vælger at hente app’en, da jeg ikke selv er for god til at checke på hjemmesiden, hvordan det skrider frem.

Men informationer får du som sagt løbende, så det er helt klart noget, som du hele tiden kan gøre brug af. Lad os kigge nærmere på, hvad den kan hjælpe dig med.

Hvad fortæller den mig

Den kan en række forskellige ting, men det er især muligheden ved søvn og motion, som den er blevet kendt for. Da den også virker, når du skal sove, kan du vælge at have den på altid. Det vil jeg klart anbefale dig at gøre, og jeg skal nok forklare under søvn hvorfor.

Kalorieforbrænding

Ja, det er et punkt, som de fleste af os interesserer os for, da vi gerne vil spise det helt optimale. Jeg lover, at der senere hen kommer forskellige ting om kost her på bloggen i de fleste afskygninger.

Uanset hvilken kost du er på, kan det være en god idé at tracke antal kalorier, som du forbrænder. Det hjælper dig med at vide mere om din krop, og i sidste ende er information alt vi har, når vi skal gøre os selv mentalt og fysisk stærkere.

Mangel på kalorieforbrænding er gerne et eksempel på, at du ikke har bevæget dig nok i løbet af dagen, og derfor er det selvfølgelig noget, som du skal have kæmpe fokus på. Det hjælper Fitbit Flex dig med, da den følger dig overalt.

Motion

Fitbit Flex fortæller dig, om du har bevæget dig nok i løbet af dagen. Den har fem små lamper, som fortæller dig, om du har nået dit daglige mål. Så er det ikke længere kun din yndlings playliste der hjælper dig med at nå i mål

Alle lamperne gælder for 100% af dit mål, dvs. når de alle sammen lyser har du nået dit mål, og du kan hvile med god samvittighed. Men hvis du ikke er helt i mål endnu, vil der f.eks. kun være fire lamper tændt, som betyder, at du kun er på 80%. På den måde kan du hele tiden følge med i, om du skal bevæge dig mere.

Det fungerer som en skridttæller, som derved kan fortælle dig, hvordan du klarer dig. Den måler simpelthen, hvor mange skridt du går på en hel dag.

Søvn

Du sover, men fitbit flex gør ikke

I min bog er det her det allervigtigste ved denne smarte gadget. Fitbit Flex kan endelig give dig nogle information på, om du sover godt eller dårligt. Jeg har tidligere skrevet om, at søvn er virkelig vigtigt, hvis du gerne vil udvikle din hjerne optimalt og fungere optimalt.

Men tidligere har vi ikke haft det store data på det. Der var på et tidspunkt et firma, som begynde på det, men de endte desværre med at gå konkurs, men nu har vi heldigvis Fitbit Flex, som kan hjælpe os.

Den tracker, hvor mange gange du vågner om natten, så du på den måde kan se, om du sover for uroligt. Desuden kan du selvfølgelig få at vide, hvor mange timer du sover, men det er lettere at finde ud af selv. Kig på dit ur.

Det er især delen med, at den kan måle din søvnkvalitet, som er guld værd. Hvis du vågner mange gange om natten, betyder det, at du går ind og ud af den dybe søvn alt for mange gange. Det er en meget dårlig idé, hvis du gerne vil sove godt og have 10% mere ud af dit liv. Søvn er vigtigt!

Desuden har den også en smart alarm, som vækker dig lydløst. Dette er en langt mere behagelig måde at vågne på frem for at blive nærmest banket i hovedet af et brølende vækkeur. Det er ikke en særlig rar måde at vågne på, da det er langt bedre for din krop, hvis du vågner i et afstressende miljø.

Derfor skal du købe den

Rigtig mange af os går ikke nok, og vi får alt for dårlig søvn. Det er grunden til, at du skal investere i en Fitbit Flex.

Den bliver forhandlet flere forskellige steder.

Du kan købe den hos Coolstuff.dk

Så er du klar til at modtage endnu mere data om din sundhed, så du kan opnå lidt ekstra i din dagligdag. Ja, gerne 10% mere.

Hvad er dine erfaringer med at bruge Fitbit Flex? Skriv også gerne, hvis du har nogle spørgsmål til den.