Inspiration

5 produktivitetsråd alle kan indføre i morgen

(sponsoreret indhold)

Om du gerne vil tabe dig, starte en virksomhed eller tjene flere penge, så kræver det ofte mere produktivitet. Når du kan lave ting mere effektivt og hurtigere, så kan du også nå flere ting i din dagligdag. F.eks. at løbe en tur, så du kan tabe dig.

Mange produktivitetsråd er svære at indføre i ens liv, fordi du skal ændre hele din livsstil. Dette indlæg er til dig, som bare gerne vil have nogle små ændringer til dit liv, som gør en kæmpe forskel i længden.

Vi vil gå så langt til at sige, at mange af de dårlige ting der sker i livet sker, fordi folk ikke har fokus på at skabe en bedre verden og gøre sig selv bedre. Det var et kæmpe problem inden for bankverden og var grunden til, at finanskrisen skete. Du kan læse mere om en af de banker her. Følg disse råd og bliv bedre end dem.

1.      Tænk på bevægelse frem for motion

Mange har ikke tid til at dyrke motion, fordi de allerede har en masse ting på programmet. Hvis du kan nikke genkendende til det, så prøv at tænk, at du bare skal bevæge dig hver dag i stedet for. Hvis du kører i bil på arbejd så gå en lille tur, inden du går hen til den og tag altid den plads længst væk på parkeringspladsen.

I dine pauser rejs dig op og gå lidt rundt. Når du hele tiden bevæger dig, vil det gøre underværker for din krop.

2.      Glem dårlig samvittighed.

Dårlig samvittighed betyder sådan set bare, at du har ambitioner for dit liv, og derfor bliver du ked af det, når du ikke kan opfylde dem. Når du står i en situation, hvor du ikke har trænet eller fulgt din kost så bare tænk, at du i morgen kan gøre det bedre. Det er det eneste, du skal gøre. Lad være med at fokusere på, hvad du ikke har gjort. Fokusér på de gode ting, som du har gjort.

3.      Gør altid noget for dig selv.

Start eller slut dagen med at gøre noget for dig selv. Om det er motion, læse en bog eller skriv en bog er underordnet. Men hvis du ikke kan stå op om morgenen og gøre det,  så skal du gøre det om aftenen.

Hvis du ikke kan tage dig sammen om aftenen, så bliver du nødt til at stå tidligere op og gøre det der. Tænk altid på at du skal gøre noget for dig selv – enten hver aften eller hver morgen.

4.      En lur er altid godt.

Nogen gange får vi ikke nok søvn, men vi skal alligevel passe vores arbejde, så der er ingen grund til at have dårlig samvittighed over det. Når du er træt og har mulighed for det, så skal du tage en lur. Sæt et ur til mellem 10-20 minutter.

Det kan virke mærkeligt at gøre, når du har travlt, men du vil opnå ekstra meget energi, når du går i gang med at arbejde igen.

5.      Arbejd i stilhed eller med hjernelyde

Du har brug for koncentration for at lave et godt stykke arbejde. Det er grunden til, at det kan være svært at nå nok i et åbent kontormiljø. Køb nogle gode høretelefoner og lyt til noget god musik eller brug en service som Brain.FM, hvor du hører musik eller lyde, som skulle være gode for din effektivitet og koncentration.

Kommentarer lukket til 5 produktivitetsråd alle kan indføre i morgen