Inspiration

Sådan optimerer du din indsats på arbejdet

I dag er hurtigere og bedre det store mantra, hvor folk løber mere og mere stærkt  for at kunne nå det hele – på arbejdet er der høje krav til effektivitet og produktivitet, og på hjemmefronten er der forventninger om, at du både er en god kæreste eller partner, en god forælder, og desuden holder dit hjem flot og lækkert for gæster. Men hvordan skal vi dog klare alle disse ting på én gang?

Det vigtigste redskab

Mange psykologer er enige: det vigtigste redskab til at klare en presset hverdag er simpelhen fritid. Fri til at koble af, smække benene op og afslapning i et forventningsfrit rum. Det kan dog være nemmere sagt end gjort derhjemme, hvor alting kører lidt i tomgang.

En løsning er at tage på ferie. Syden, med lande som Italien, Grækenland og Spanien er oplagte og populære rejsemål for alle trætte arbejdsheste, hvor man både kan koble af fra hverdagen, men også opleve nye ting og komme hjem som et nyt menneske, inspireret og ‘tanket op’ af nye indtryk.

Rejser du f.eks. til Italien, kan du sagtens nå at se flere af de store og berømte byer. Et forslag kunne være at leje en bil og køre fra Milano til Rom og se den smukke natur og de små hyggelige byer imellem. Læs mere her.

Kommentarer lukket til Sådan optimerer du din indsats på arbejdet