Blog

Skån miljøet og spred reklame samtidig!

Det er ingen hemmelighed, at vi lever i en tid, hvor der er meget fokus på at skåne miljøet på næsten alle måder. Vi skal sortere skrald, flyve mindre og bruge mindre plastik for bare at nævne et par stykker. Vi bærer alle et ansvar for at få sænket produktionen af plastik, og en af de helt store synder er plastikposen.

Plastikposer bruger meget plastik, og bliver oftest kun brugt en enkelt gang. Derfor bør man skifte plastikposerne ud med muleposer med virksomhedens eget logo eller net når man går ud og handler eller skal fragte sine ting fra sted til sted. Dette kan man som firma udnytte, samtidig med, at man medvirker til at brugen af plastikposer bliver sænket en lille smule.

Hvordan kan man som erhvervsdrivende hjælpe?

Som erhvervsdrivende eller ejer af et lille firma kan man hjælpe med at få skåret ned på brugen af plastikposer, samtidig med, at man giver nogle gaver til lokalområdet ved at donere nogle muleposer til lokale lotterier er sportsklubber eksempelvis. På den måde slår du to fluer med et smæk som erhvervsdrivende.

Det smarte ved dette er, at du ikke alene gør dit for, at der bliver brugt mindre plastik, men du kan også få lavet en hel masse muleposer med tryk, så dit firma og dit navn kan sprede sig i byen, uden du selv skal gøre en aktiv indsats for at gøre reklame i bybilledet. Muleposer tages med overalt, de bliver brugt til alt som handlenet til skoletaske i nogle tilfælde.

Med en mulepose med tryk skaber man altså både en bæredygtig måde at fragte ting på, samtidig med at man får gjort lidt reklame i bybilledet. Der er derfor næsten et ubegrænset potentiale til hvor langt dit navn kan brede sig i lokalområdet, gennem den lille investering som en mulepose er. Det bliver altså hurtigt en god investering, at lave en masse muleposer med tryk, som kan sprede sig.

Hvad koster det?

Muleposer er ikke det eneste man kan få lavet med tryk. Man kan også få lavet alt fra kuglepenne og USB-stik til kopper og keyhangers med tryk. Alt dette har naturligvis forskellige priser, men hvad angår en mulepose med tryk koster det gerne i omegnen af 2,5 krone for de billigste. En mulepose med tryk kan naturligvis blive dyrere, hvis man vil have nogle specielle, men det behøver ikke at være ret dyrt at sprede sit navn i byen.

Kommentarer lukket til Skån miljøet og spred reklame samtidig!