Annonce

Hvordan ved jeg, om jeg renser min hud korrekt?

En ideel hudrensningsrutine kan se ud på følgende måde:

 

Huden bør renses med et passende produkt morgen og aften

Grunden til morgenrensning er, at mens vi sover, fortsætter huden med at arbejde og skyller giftstoffer ud. For at rense disse toksiner, der er ophobet på overfladen, skal huden renses om morgenen. Om aftenen forårsager oxidativ stress (miljøforurening, udstødningsgas, cigaretrøg osv.), make-up produkter, og filtre af solcremer, som vores hud udsættes for i løbet af dagen, ophobning på overfladen og tilstopper porerne.

 

Af denne grund bør huden renses to gange om dagen. Efter rensning afsluttes rensefasen ved at bruge en tonic der passer til hudtypen. Gøres dette til en regelmæssig rutine, vil huden se sundere og renere ud på sigt.

 

Næste trin i hudplejen er en fugtighedscreme

En fugtighedscreme bruges til at styrke hudens barriere og fange fugt. Når du skal vælge din fugtighedscreme, er det vigtigt at få lavet en hudanalyse og konsultere en specialist i forhold til at bruge det rigtige produkt.

 

Øjenområdet har en mere følsom struktur end vores hud. Af denne grund beskadiges det meget hurtigt og forstyrrer personen med klager som rynker, poser, mørke rander og mangel på fugt (læs også om øjenlågskirurgi her). På grund af netop dette, er det vigtigt at vælge en øjencreme efter øjenområdets tilstand og bruges morgen og aften.

 

Beskyt, beskyt, beskyt

Dette trin er kun gyldigt til dagstimerne. UVA, UVB samt blåt lys forårsager, at vores hud ældes tidligere. For at være beskyttet mod disse bør vi derfor bruge produkter, der indeholder solfiltre, der passer til vores sommer- og vinterhud.

 

Ugentlig vedligeholdelse: Peeling

Peeling renser huden for døde hudceller. Det er vigtigt ikke at glemme, at der findes forskellige peelinger til forskellige hudtyper og problemer, og at vælge den peeling, der passer til netop din hud og dine behov. En peeling bruges ugentligt afhængig af din huds behov.

 

Ugentlig pleje: Masker

Masker har fugtgivende, rensende, linjeplejende, reparerende, anti-age samt detox egenskaber. At påføre en maske, der passer til din huds tilstand, én eller to gange om ugen, hjælper dig med at opnå en sundere og glansfyld hud.

 

I gennemsnit behøver du kun fem minutter om dagen for at få en velplejet hud. En sund og velplejet hud er til gengæld den største investering, du vil gøre din hud.

Kommentarer lukket til Hvordan ved jeg, om jeg renser min hud korrekt?