Annonce

Ideer til smarte opbevaringsløsninger i hjemmet

Mange går rundt og drømmer om den “perfekte” opbevaringsløsning i hjemmet, og går rundt med mange tanker og forestillinger til, hvordan dette kan komme til at se ud. Alt afhængig hvordan din boligsituation ser ud, så findes der en lang række smarte opbevaringer i både villaer og lejligheder, du sikkert aldrig havde tænkt yderligere over..

Med andre ord findes der rigtig mange smarte opbevaringsmøbler til ting og sager du ønsker at gemme væk.

 

Start altid ud i entréen

En entré er husets eller lejlighedens mest benyttede rum, hvor der hurtigt kommer til at hænge diverse jakker, sko, paraplyer, nøgler, poser, indkøbssedler osv. Her kan en god løsning være et entrémøbel med opbevaring, der gemmer dine sko og diverse ting væk.

 

En anden smart ting kan være, at udnytte vægpladsen med en opslagstavle, hvor du kan hænge ting og sager op i kroge eller mindre skuffer. De fleste familier hænger desuden typisk alle jakkerne op i entrén. Dette kan snildt klares ved at hænge nogle af jakkerne, som du ikke bruger i sæsonen enten i et bryggers eller et klædeskab.

 

Smart opbevaring i soveværelset

Et soveværelse kan hurtigt komme til at rodet ud med god grund. Soveværelset er boligens mest benyttede rum, og det kan lynhurtigt blive uoverskueligt, hvis du ikke får dig skabt et godt overblik.

 

Når det kommer til opbevaring, så er der en række smarte møbler til formålet, eller du kan tage et direkte spring til et diy projekt. Et garderobeskab kan fungere som et multifunktionelt møbel, og er ofte bedste løsning i et soveværelse.

 

En seng med opbevarings kasser er også et godt opbevaringsmøbel, som er perfekt til puder, dyner, betræk og lagen.

 

Smart opbevaring i stuen

En stue kan rumme mange flotte og stilrene møbler, der samtidigt er praktiske og passer godt ind til de fleste børnefamilier. Småbørnsfamilier er især stærkt udfordret både med plads og opbevaring.

 

Her findes der mange typer kommoder og reoler, der samlet set giver en enkel løsning, som kan udnytte stuens skjulte hjørner. Alternativt kan et TV-bord eller skænk også indrettes sammen med et sofabord med skuffer. Derfor er multifunktionelle en genial løsning for dig, der i forvejen har alt for mange ting i hjemmet, der ligger flyder rundt i hjemmet.

Kommentarer lukket til Ideer til smarte opbevaringsløsninger i hjemmet