Inspiration

Plakater fra Minida

Er du én af dem, der går op i boligindretningen? I så fald ved du sikkert hvor svært det kan være at finde udsmykning til hjemmets vægge. Der findes et utal af såvel fysiske som online steder på nettet, hvor der kan findes billeder. Én af de sider, der skiller sig ud fra mængden er danske Minida.dk, der både forhandler plakater og malerier – og begge dele til rigtig fornuftige priser. Minida.dk blev startet i begyndelsen af 2018 med en erklæret mission om at blive danskernes foretrukne webshop på nettet indenfor billeder til væggene. Webshoppen startede med at fokusere på moderne grafiske plakater, og har siden tilføjet malerier til produktudvalget. Planen er ligeledes, at også canvasprint skal finde vej til hjemmesiden.

Siden lanceringen af Minida.dk er antallet af besøgende kun gået i én retning – opad. De danske kunder har virkelig taget Minida.dk til sig, og webshoppen har svært ved at følge med de mange ordrer på især plakater, der vælter ind. Dette er selvfølgelig en positiv ting, og viser blot, at Minida.dk har ramt plet i et ellers konkurrencepræget marked.

Hos Minida.dk er det især plakaterne, der satses på. Der findes plakater i et hav af forskellige afskygninger. Der er de klassiske fotoprints, som man finder på næstne alle plakat-sider, men der er også satset meget på de grafiske fortolkninger samt de humoristiske plakater. Du kan med andre ord finde en plakat til enhver anledning inde på Minida.dk

Minida.dk sætter ligeledes en ære i at levere et kvalitetsprodukt. Med tanke på de mange timer, der er blevet brugt på at udvikle de mange plakater, ville det være synd og skam ikke også at printe dem ud på papir, der matcher dette. Derfor har Minida.dk allieret sig med et af Danmarks største trykkerier, og får derved papiret printet ud på de bedste printere på markedet samt på det mest egnede papir.