Inspiration

Gør dit arbejde mere effektivt med juleferie

Der er en god mulighed for at tage en ekstra lang juleferie i år, fordi juleaften er en tirsdag. Der er altså kun to hverdage mellem jul og nytår, hvor du med et par dages ferie – eller afspadsering – kan få genopladet batterierne.

Juleferie uden bekymringer

Et af de steder i Europa, hvor vejret er mildt og lunt selv i den hårde juletid, er i Sydspanien. Her kan man forvente mellem 15 og 20 grader i dagstimerne, så du slipper for at fryse, når du ankommer i lufthavnen i Andalusien.

Med billeje kan du sætte dig bag rattet og bare køre. Du kan køre mod Granada, Sevilla, Madrid eller Gibraltar. Det bestemmer du, for du er chefen bag rattet. Der er plads til impulsivitet og spontanitet, når du har en lejebil at køre rundt i. Kommer du til en vej, der pirrer din nysgerrighed, så kan du blot dreje ned af den. Er der brug for en pause, kan du tage den uden at nogen brokker sig.

Kom afstresset hjem

Den lange juleferie gør, at du har god mulighed for at stresse helt af. Det gør dig mere effektiv, når du kommer hjem og begynder på arbejde igen, fordi du har fået genopladet dine batterier. Det vil både du, din chef, dine kollegaer og måske dine medarbejdere sætte pris på.

Kommentarer lukket til Gør dit arbejde mere effektivt med juleferie