Annonce

Den (måske) mest betænksomme gave

Der findes mange betænksomme gaver, som du kan give en person, du holder af. En ekstern harddisk er en af dem, selvom det muligvis ikke ville være en af de første ting du ville overveje som gaveidé. En ekstern harddisk kan gemme alle modtagerens vigtige filer på ét sted, og de vil altid kunne få adgang til dem. Det er en gave, der bliver ved med at give, og den viser, at du bekymrer dig om deres fremtid.

Hvad du skal være opmærksom på

Når du har sat dig for at give en ekstern harddisk i gave, er der nogle få ting, du skal tage hensyn til. Først skal du beslutte, hvilken størrelse harddisk du har brug for. Hvis den person, du giver gaven til, har mange filer, skal du bruge en større harddisk. En terabyte burde være nok til de fleste, men hvis de har mange film eller fotos i høj opløsning, har de måske brug for to terabyte eller mere.

For det andet skal du vælge mellem USB 3.0 og Thunderbolt. USB 3.0 er den mest almindelige type tilslutning til eksterne harddiske, så det er nok det bedste valg, medmindre du er sikker på, at den person, du giver gaven til, har en computer med Thunderbolt-udstyr. Thunderbolt er hurtigere end USB 3.0, men det er ikke så udbredt.

For det tredje skal du beslutte, hvilken type harddisk du ønsker at købe. Der findes to hovedtyper: HDD og SSD. HDD-drev er billigere og kan rumme flere data, men de er ikke lige så hurtige som SSD-drev. SSD’er er dyrere, men de er meget hurtigere. Hvis hastighed er vigtig for den person, du vil give i gave, er et SSD-drev den rigtige løsning.

For det fjerde skal du sørge for at sikkerhedskopiere filerne på harddisken, før du giver den til nogen. Du ønsker ikke, at alle deres vigtige filer skal forsvinde, hvis der sker noget med harddisken.

For det femte skal du få en harddisk, der leveres med en garanti. På den måde kan du, hvis der går noget galt med den, kan du få den udskiftet.

De bedste eksterne harddiske

  1. WD My Passport 4TB
  2. Seagate Expansion Desktop 8TB
  3. Western Digital My Book 12 TB
  4. SanDisk Extreme Pro bærbar SSD 1TB
  5. G-Technology G-Drive Mobile SSD R-Series 2 TB
  6. LaCie Rugged RAID Shuttle 4 TB
  7. Samsung T5 Portable SSD 2 TB
  8. Kingston DataTraveler Ultimate GT 3.0 1TB
  9. Toshiba Canvio Advance 4TB bærbar harddisk
  10. ADATA SD700 3D NAND 1TB IP68 vandtæt ekstern SSD

 

Nu hvor du har et par ideer, er det tid til at finde den perfekte eksterne harddisk til den person, du holder af. Med så mange muligheder på markedet er du sikker på at finde en, der passer til deres behov. Og de vil være taknemmelige for din betænksomhed, hver gang de bruger den.

Kommentarer lukket til Den (måske) mest betænksomme gave