Annonce

En perfekt gave til katten 

Katte elsker at kradse. De små kløer skal hele tiden være skarpe og klar til kamp. Men de fleste katteejere synes, at det er en anelse irriterende at få ødelagt sine dyre møbler på grund af sin kats kradseri. Derfor kan det være en rigtig god ide at købe et kradsetræ i gave til sin kat. Den vil helt sikkert blive vildt glad og kradse løs på dette i stedet for møblerne.  

 

Big Cat Kradsetræ kan købes online. Her kan man også læse meget mere om de forskellige specifikationer ved netop dette kradsetræ. Et kradsetræ skal helst være stabilt og robust. Er det ikke det, kan det i værste tilfælde vælte ved brug. Dette kan gøre katten bange for at bruge det. Derfor bør man især også vælge et robust klatretræ, hvis man har en meget stor kat.  

 

Derfor skal katten kradse 

En kat er et vilddyr. De elsker at jage ude i naturen. Dette kræver et par skarpe og friske kløer. Dette er blot en af grundene til, at de kradser meget. De kradser også for at afmærke sit territorium. Så det kan faktisk være et sundt tegn, at ens kat kradser vildt i ting. I neglene sidder der nemlig nogle af kattens duftstoffer.  

 

Så faktisk skal man ikke få sin kat til at stoppe med at kradse i ting. I stedet bør man faktisk opmuntre den til kradse i ting. Derfor kan det være en fordel at investere i en kradsepæl. Det gælder i hvert fald, hvis man gerne vil undgå ødelagte møbler.  

 

Et kradsetræ i god kvalitet 

Man kan måske synes, at det er en anelse dyrt at betale over tusinde kroner for et stykke legetøj til sin kat. Men faktisk kan det på det langsigtede plan være godt givet ud. For så kan det være, at de andre dyre møbler i hjemmet klarer sig lidt bedre og ikke bliver kradset i stykker. 

Kommentarer lukket til En perfekt gave til katten