Annonce

Pizzaaften i weekenden? Her er tjeklisten

Har du inviteret vennerne over til en hyggelig aften der byder på pizza, vin og bordspil? Har du købt vinen og bordspillene liggende på reolen, men er lidt usikker på, hvordan du får vundet pizzaen hjem? Så er vi her for at hjælpe. Læs endelig med.

 1. Vælg dine opskrift med omhu: Det er ikke en aften, hvor du skal prøve den nye, uprøvede opskrift, du har fundet på internettet. Vælg en klassisk opskrift på pizzadej, eller endnu bedre, spørg dit yndlingspizzeria om deres opskrift.
 2. Sørg for, at du har alle de rigtige ingredienser: Det er ikke en aften, hvor du skal løbe tør for mel eller gær midtvejs i dejen. Tjek og dobbelttjek, at du har alt det, du skal bruge, før du begynder at lave mad.
 3. Forvarm din ovn: De fleste pizzaopskrifter kræver en meget varm ovn, så sørg for at give din ovn god tid til at varme op, inden du begynder at lave mad.
 4. Brug en køkkenmaskine fra KitchenAid til at lave dejen: Gør dit arbejde nemmere med en køkkenmaskine, der kan lave dejen for dig. Det er ikke en aften, hvor du har lyst til at få mel ud over ansigt og krop, og ikke have tid til at nå i bad inden gæsternes ankomst.
 5. Stræk din dej: Når du har rullet din dej ud, er det tid til at strække den ud i form. Pas på, at dejen ikke går i stykker, og sørg for, at den er fin og tynd. Hvis du har problemer, er der masser af nyttige videoer på nettet.
 6. Tilføj dine toppings: Det er den sjove del! Vær kreativ, og eksperimentér med forskellige smagskombinationer. Husk bare, at mindre er ofte mere, når det kommer til pizzatoppings.
 7. Bag din pizza: Når din pizza er fyldt op og klar, skal du sætte den ind i ovnen og lade den bage, indtil osten er smeltet og bobler. Nyd den med dem, du holder af.

Fordele ved at have en køkkenmaskine

 1. Den gør det let at arbejde med hårde deje: Det kan være en rigtig hård træning at ælte hård pizzadej i hånden. Hvis du vil tage det roligt for dig selv, kan du lade en køkkenmaskine gøre det hårde arbejde for dig.
 2. Du kan lave flere pizzaer på én gang: Hvis du skal bespise en stor gruppe mennesker, kan det være tidskrævende at lave flere pizzaer én ad gangen. Med en køkkenmaskine kan du lave flere pizzaer på én gang, så alle kan nyde deres yndlingsbelægninger
 3. Det er mindre rodet: Lad os se det i øjnene, at det er en rodet affære at lave pizzadej. Melet kommer overalt, og det er svært at undgå at blive dækket af det. Med en køkkenmaskine kan du holde rodet til et minimum.
 4. Det er sjovere: Det er klart, at det kan være terapeutisk at lave pizzadej i hånden. Men det er også meget sjovere at bruge en maskine, der gør alt det hårde arbejde for dig. Og hvem elsker ikke at lege med sin mad?

Hvis du følger vores tips, er du sikker på at imponere dine venner og familie med lækre pizzaer, der med sikkerhed vil behage alle. Så hvad venter du på? Kom i gang med at lave mad!

 

Kommentarer lukket til Pizzaaften i weekenden? Her er tjeklisten