Inspiration

Bulletproof kaffe giver dig masser energi

Måske har du allerede hørt om bulletproof kaffe. Det er kaffe, som giver dig masser af energi, når du har drukket det. Ja, det er ikke bare normalt kaffe. Det her vil give dig absurd meget energi. Hvis du vil opnå endnu mere i dit liv, bør du prøve denne kaffe.

Hvad er bulletproof kaffe?

Det er opfundet af Dave Asprey, som har fundet ud af, at hvis du drikker en kop kaffe, hvor du har blendet smør, MCT Oil og kaffe sammen, får du et vanvittigt boost om morgenen.

Flere og flere er begyndt at bruge dette trick, da de allerede kender alle de vidunderlige ting, som kaffe kan gøre for en. Ja, hvem har ikke brug for deres morgenkaffe?

Når du har drukket en bulletproof kaffe har du masser af energi til de næste mange timer på dagen. Derfor er det klart bedst at starte din dag med bulletproof kaffe. Mange elsker det især, da de herved slipper for at spise morgenmad.

Hvilken effekt giver bulletproof kaffe

Det giver dig masser af energi. Det er især pga. MCT oil, som jeg nedenunder forklarer lidt mere om. Det giver dig et boost, da kaffen og MCT Oil begge virker til, at gøre dig langt mere frisk, end du er vant til.

Alle jeg kender, der har prøvet det, har oplevet, at de får mere energi om morgenen, uden at de behøver spise morgenmad.

Det er optimalt til at bruge sammen med en form for fastning, som jeg nok skal komme tilbage til i et andet indlæg, da det kan være lidt indviklet, hvordan du kan faste, når du samtidig indtager smør.

Hvis du skal tabe dig, kan det faktisk også anbefales, at du drikker bulletproof kaffe, da det fjerner din lyst til at spise, og du føler dig frisk i virkelig lang tid. Det fungerer dog bedst, hvis du samtidig indtager the bulletproof diet, paleo eller primal, som jeg skrev om her.

Hvad skal du bruge til at lave Bulletproof kaffe?

Jeg præsenterer lige kort, hvad du skal bruge, hvor jeg også forklarer, hvorfor det i følge Dave Asprey ikke er ligegyldigt, hvad du vælger at bruge at ingredienser. Ja, endnu engang scorer økologi højt på listen.

MCT Olie

Kaffe

Ja, det havde du nok gættet. Nescafé osv. er bandlyst. Du skal købe noget ordentligt kaffe. Det bedste er, hvis du køber hele bønner, som du selv maler.

Hos Bulletproofexec.com, som er Dave Asprey’s hjemmeside, kan du endda købe deres eget produkt, hvor kaffen eftersigende skulle være mere ren, da den ikke indeholder spor af nogle former for svamp. Det skulle andre former for kaffe gøre, og det forklarer måske, hvorfor noget kaffe smager af lort, og hvorfor det faktisk giver dig hovedpine, når du har drukket det.

Hvis du ikke gider bestille dyrt kaffe hjem fra USA, skal du blot købe nogle dyre bønner, som smager godt, som du selv maler. Prøv at drikke dem bare som kaffe første gang. Hvis du ikke føler, at du får mere energi, men i stedet hovedpine skal du droppe dem og købe nogle andre. Det er en let måde til at finde frem til en god kaffe, som smager godt og giver dig energi.

Smør

Ja, som jeg også skrev i indlægget om primal, bulletproof og paleo, så elsker folk på disse diæter smør. Især på de to første. Smør er godt for dig, da din krop, især hjerne, elsker smør. Du skal give den fedt.

Men ikke alt fedt er lige godt. Derfor skal du købe smør fra køer, som har spist græs. Eller du skal købe din smør i Supermarkedet. ????

Køb en økologisk smør uden salt. Salt i din kaffe smager ikke godt, så lige her skal du undgå smør med salt. Jeg anbefaler Naturmælk, som du i dag kan købe både i Netto og Menu. Deres køer går på græs, når de kan, og ellers får de græsfoder. Desuden smager smør fra Naturmælk langt bedre end de andre økologiske mærker som Harmonie og Thiese.

MCT Oil

MCT Oil er et stærk koncentrat af kokosolie. Det kan dog også godt være lavet på andet end kokosolie, men det er ikke så vigtigt. Den form som de bruger på Bulletproofexec.com er lavet fra kokos.

Det er meget vigtigt, at du langsomt vænner dig til at drikke det, da det er utroligt hårdt for maven første gang. Det skyldes, at det er så koncentreret.

Hvis du har mange penge, kan du købe det hjem fra USA. Jeg synes dog, at det er alt for dyrt, så jeg har aldrig prøvet deres mærke.

Jeg plejer at bestille det hjem fra en stor bodybuilderside i Poland. Ja, det lyder måske farligt, men det er det ikke. Jeg har brugt dem flere gange. Du kan godt købe det i Danmark, men du ender med at bruge flere penge for det samme MCT Oil, som du kan købe i Poland. Det er i hvert fald min oplevelse.

Sådan laver du Bulletproof kaffe

  1. Du brygger en kop kaffe.
  2. Du hælder den ned i blenderen.
  3. Du tilføjer 25–50g usaltet smør (så din kaffe ikke smager af smør)
  4. Tilføj 1–2 skefulde MCT oil (i starten måske mindre)
  5. Blend det hele sammen.
  6. Nyd det.

Jeg skriver ikke så meget mere om det, da det i sidste ende er dig selv, der skal opleve, hvor fantastisk det virker. Prøv det af men start i små mængder med MCT olien. Medmindre du er vild med toiletbesøg.

Kilder:
Bulletproofexec.com

Hvad er dine erfaringer med Bulletproof Kaffe?