Annonce

Sjove idéer til træning 

Du vil gerne i form, men du frygter, at vejen dertil sikkert bliver dødkedeligt. Lyder det bekendt? Så er du ikke alene. Heldigvis er vi kommet op med en del sjove idéer til, hvordan din træning bliver lidt sjovere. Læs med her og bliv klogere! 

Det kan afholde de fleste fra at træne, at man tænker, at det bliver dødens pølse. Mange af os har en forestilling om, at træning nødvendigvis må være drønhårdt – og faktisk også kedeligt. Men det behøver det imidlertid ikke at være. 

Behøver det egentlig at være hårdt? 

Faktisk er én af de sundeste måder at bevæge sig på at gå. Du kan hurtigt tjekke op på, om du får gået det anbefalede antal skridt om dagen, på din mobiltelefon. Med flotte og bæredygtige Mobilcovers iPhone X/XS bliver det lidt sjovere at bruge telefonen til træning. 

Svømning er en anden supersund, men ikke nødvendigvis hård, måde at træne på. Her får du brugt alle kroppens muskler, og samtidig er det skønt at mærke vandet mod kroppen. Du kan også tage en flyder indimellem, når du trænger til en lille pause. Hvis du bor i nærheden af én af byens kanaler, kan du nemt tage et dyp i løbet af dagen. 

Få en oplevelse ud af det 

Du kan også tage på et decideret træningseventyr, fx i en sejlbåd. Husk signalflag, så du kommer sikkert til og fra havn. Du kan sejle ud til smukke naturområder, hvor du kan trekke eller løbe. Du kan også tage en svømmetur direkte fra båden. 

Andre sjove idéer til træning på vandet er paddleboard eller kajak. Begge dele er fede, fordi du selv bestemmer tempoet og graden af kræfter, der skal gå ind i det. Du kan ligge og padle, hvis det er det, du er i humør til, og du kan sejle hurtigt, hvis du har kræfterne til det. 

Kommentarer lukket til Sjove idéer til træning