Annonce

Derfor investerede jeg i ether tilbage i tiden

På denne blog skriver jeg egentlig nogle gange om teknologi, og derfor er jeg tilbøjelig til at tro at du måske er interesseret i at vide mere om de teknologier, du kan investere. Fordi jeg har selv investeret i teknologier for ikke så lang tid siden.

 

Der er mange forskellige, men jeg har valgt at fokusere på blockchain, og mere specifikt på valutaen ether på blockchainen Ethereum. Har du ikke hørt om den, så ved jeg ikke, hvor du har været de sidste par år.

 

Dette projekt er blevet valgt som et eksempel, og skal ikke ses som en anbefaling fra mig af, fordi det har udviklet sig fra at være et projekt til en form for “movement”. Det er også nemt at blive involveret i projekter baseret på Ethereum, da det er nemt at købe den nødvendige valuta.

 

Hvis du vil købe ether med dit kreditkort, så er der mange forskellige sælgere og børser at vælge imellem. Du skal beslutte dig for, om du vil have det nemt og dyrt, eller om du vil have det lidt mere kompliceret og billigere. Hvis du vælger det sidste, så vil du desværre blive nødt til at bruge bankoverførsler i stedet for kortbetaling, da det er dyrere for sælgerne at modtage kortbetalinger.

 

Du kan finde en nærmest komplet oversigt over dine muligheder her: https://buyeth.dk/

 

Hvis du allerede har købt ether og vil se, hvad andre muligheder der er, kan du finde mange forskellige blogs online. TikTok er også et populært sted at finde inspiration, men du skal være meget opmærksom.

 

Desværre har mange købt en ukendt valuta og endt i en dårlig situation, enten fordi de har mistet penge på deres investeringer eller fordi de ikke har indberettet korrekt skat. Hvis dette gælder for dig, kan du have brug for en advokat, der specialiserer sig i denne type sager. For nylig var der en sag om FTX, der har rystet Danmark og resten af verden. Derfor har folk, der kan hjælpe dig, fået meget travlt, så det kan være, at du skal kontakte flere advokater for at få den hjælp, du har brug for.

 

Generelt vil jeg lige gøre dig opmærksom på at denne her artikel eller blogindlæg ikke skal ses som værende rådgivning fra min side. Jeg nævner blot ting, som jeg har oplevet, og du skal danne din egen mening ud fra det og foretage din egen research. Tak fordi at du læste med denne gang (igen)!

Kommentarer lukket til Derfor investerede jeg i ether tilbage i tiden