Annonce

Bedste regnskabsprogram til små virksomheder i 2023

Virksomheder skal bruge regnskabsprogrammer for at bogføre udgifter, indbetalinger og meget andet. I gamle dage kunne man anvende Excel, men det er desværre ikke længere rigtigt en mulighed på grund af ny lovgivning. Derfor kan det være, at du er interesseret i at finde et godt regnskabsprogram. Det er dog ikke en nem ting, fordi det kommer an på virkelig mange forskellige ting. Vi prøver dog alligevel at give dig et meget godt overblik over det danske marked.

Det billigste regnskabsprogram

For mange er det bedste regnskabsprogram det billigste regnskabsprogram. Det billigste er det, man ikke skal betale for, og dem er der et par stykker af. I Danmark har vi både Dinero og Billy. Der er ikke tale om en begrænset prøveperiode. Nej, du kan anvende disse to gratis for evigt, så længe du holder dig inden for bestemte begrænsninger (mest hos Billy) og ikke bruger nogle premium features. Deres forretning skal jo løbe rundt, så derfor kan du ikke få et gratis regnskabsprogram med alle funktioner.

Det mest brugervenlige regnskabsprogram

I denne kategori skal man tænke over hvem der er brugeren. Er det mest dig, din bogholder, eller er det din revisor? Disse 3 personer kan have forskellige holdninger til brugervenlighed. Mange revisorer foretrækker at bruge e-conomic. Vil du gøre din revisor glad, så er det nok en meget god idé at vælge netop dette regnskabsprogram.

 

Mange begynder dog at få øjnene op for andre regnskabsprogrammer. Spørg derfor den, der kommer til at bruge programmet mest, hvad han eller hun foretrækker i forhold til regnskabsprogram.

Det mest integrerbare regnskabsprogram

Integrationer er meget vigtige, og det er de specielt i 2023. Man kan automatisere en række ting, så ens revisor ikke skal bruge alt for lang tid på manuelle opgaver. På den måde kommer du til at spare en masse penge. De mest populære regnskabsprogrammer har en masse integrationer, og du kan også lave dine egne. Find derfor ud af, hvilke integrationer du har brug for, før du finder dit regnskabsprogram.

 

En ofte brugt integration er automatisk afstemning med banken. Her kommer det virkelig an på hvilken erhvervskonto, du har. Har du ikke allerede en erhvervskonto, så kan du sammenligne priserne på dem inde på erhvervskontopris.dk – de er nok dem i Danmark med mest information om konti samt deres priser.

 

Vi håber at du fandt denne hurtige guide eller sammenligning af programmer interessant og brugbar.

Kommentarer lukket til Bedste regnskabsprogram til små virksomheder i 2023