Inspiration

Spanien byder på mange gode feriedestinationer

Hvis er på jagt efter den næste, skønne feriedestination, så er det ikke nogen dum ide at kigge i Spaniens retning. Spanien byder nemlig på mange skønne men også forskellige feriedestinationer, så der skulle gerne være lidt til enhver smag. Herunder kommer der i hvert fald lidt forskellige bud, hvis du gerne vil til Spanien.

Mallorca: En favorit hos danskerne

Når danskerne skal vælge feriedestination, så falder valget faktisk ofte på en ferie Mallorca, som jo er en spansk ø. Det er et sted, som i den grad giver mulighed for at man kan få slappet godt og grundigt af. Der er mange ferieresorts, og så er Mallorca altså også stedet, der garanterer den gode og klassiske charterferie. Så hvis du trænger til en ferie, der handler om afslapning, sol og drinks, så er Mallorca et rigtig godt valg.

Madrid: Spaniens hovedstad

Hvis man gerne vil have en dejlig ferie i Spanien, der dog gerne må byde på lidt flere kulturelle oplevelser og storbyvibe, så kan man også tage et smut til Madrid. Det er nemlig Spaniens hovedstad, så der er nok at lave, uanset om man gerne vil spise på lækre restauranter, gå på museum eller gå rundt i smukke parker. Så måske skal Madrid også med i overvejelserne?

Barcelona: Kultur og charme

En anden storby, som turisterne også er meget glade for, er selvfølgelig Barcelona. Byen er særligt kendt for dens kultur og charme – eksempelvis kan man se Gaudis huse, og der er endda også en Gaudi park. Ellers er Barcelona en by, der på alle måder er levende, og hvor man i hvert fald ikke går ned på skønne oplevelser. Så hvilken af storbyerne valget falder på handler måske mest om, hvad man lige foretrækker eller finder mest spændende.

Malaga: Afslapning og storby på et sted

Malaga er det sidste bud på en skøn, spansk rejsedestination i denne omgang. Det er en by, som måske ikke har lige så mange kendte turistattraktioner som Madrid og Barcelona, men derfor er den stadig en skøn by at besøge. Her får man selvfølgelig alle de muligheder, som større byer byder på, i form af eksempelvis lækre spisesteder, men der er måske også en mere afslappet stemning end eksempelvis Barcelona, så der kan man rigtig få slappet af, hvis det er det, man foretrækker.

Kommentarer lukket til Spanien byder på mange gode feriedestinationer