Annonce

Klar til næste messe? 7 reklame- og kontorartikler, du skal have med

Din virksomheds messestand er som din butiksfacade – det er et af de første steder, som potentielle kunder besøger for at få mere at vide om dine produkter eller tjenester. Så du vil gerne sikre dig, at den er velassorteret med alt, hvad de har brug for at vide.

 

Her er 7 reklame- og kontorartikler, som du altid bør have ved hånden på din messestand:

 

  1. Visitkort

Du ved aldrig, hvornår du møder en potentiel kunde, så det er altid godt at have masser af visitkort ved hånden. Opbevar dem et synligt sted, så de er lette at få fat i, og sørg for, at de er af høj kvalitet, så de gør et godt indtryk.

 

  1. Flyers eller brochurer

Flyer og brochurer er en god måde at give potentielle kunder flere oplysninger om dine produkter eller tjenester på. Sørg for, at de er godt designet og trykt på papir af god kvalitet, så de ser professionelle ud.

 

  1. Nøgleringe

Nøgleringe er altid nyttige, både til at dele ud til folk, der besøger din stand, og til at tage noter selv. Husk at få firmanavn eller logo trykt på dine nøgleringe, så er de samtidig en gratis reklame.

 

  1. Notesblokke

Notesblokke er praktiske til at notere kontaktoplysninger eller til at skrive noter under møder. Sørg igen for, at de er mærket med dit firmalogo og dine kontaktoplysninger. Husk ligeledes at få firmanavn eller logo trykt på dine notesbøger, så du kan huskes efter messen.

 

  1. USB-sticks

USB-sticks er en god måde at give potentielle kunder digitale kopier af dine brochurer, flyers eller kataloger på. De er også nyttige til opbevaring af præsentationer, som du måske skal give. Giv dem gratis ud, så vil folk være mere tilbøjelige til at beholde dem og bruge dem i stedet for at smide dem væk.

 

  1. Slik eller snacks

Alle elsker søde sager, så slik eller snacks er en god måde at lokke folk til din stand på. De er også en god måde at sige tak til folk, der tager sig tid til at tale med dig. Bare sørg for, at du har nok til alle! Og glem for alt i verden ikke at få trykt firmanavn eller logo på dit slik. Så kan du være sikker på at blive husket.

 

  1. Plakater eller bannere

Plakater og bannere kan hjælpe dig med at få stor gennemslagskraft, især hvis de er godt designet og placeret på strategiske steder. Bare sørg for, at de ikke er for travle eller for rodet, da det kan virke for uoverskueligt og overvældende.

 

Nu at du har alle de reklamematerialer og kontorartikler, du har brug for til din næste messe, så er du klar til at gøre et godt indtryk!

Kommentarer lukket til Klar til næste messe? 7 reklame- og kontorartikler, du skal have med